Laatste Nieuws

Lost in Space seizoen 3 wordt slotseizoen

Het einde van Lost in Space is in zicht. De serie wordt nog één keer voorzien van nieuwe afleveringen en dan is het over en uit. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat het derde seizoen van de reeks ook meteen het slotseizoen wordt van de serie.

Lost in Space seizoen 3

Netflix laat Lost in Space nog één keer terugkomen voor nieuwe afleveringen. Drie maanden na de release van het tweede seizoen heeft de streamingdienst de vernieuwing bekendgemaakt. Daarbij is ook meteen duidelijk geworden dat het verhaal na dat derde seizoen stopt. Naar verwachting verschijnen de laatste afleveringen in 2021 op Netflix. Met de drie seizoenen loopt de reboot straks net zo lang als de originele serie uit de jaren ’60.

“Vanaf het begin hebben we dit specifieke verhaal van The Robinsons altijd gezien als een trilogie. Een driedelig episch familieavontuur met een duidelijk begin, midden en einde”, legde uitvoerend producent Zack Estrin uit. Voor Estrin houdt het na drie seizoenen Lost in Space overigens niet op bij Netflix. Hij heeft een meerjarig contract ondertekend bij Netflix voor andere projecten. “Terwijl dit hoofdstuk van Lost in Space tot een spannend einde komt, ben ik enthousiast om door te gaan met het verkennen van nieuwe verhalen met mijn vrienden bij Netflix en voor alle ongelooflijke mogelijkheden die voor ons liggen.”

Danger, Will Robinson

In de eerste twee seizoenen van Lost in Space maakten we kennis met de familie Robinson. We worden meegenomen naar de toekomst waarin we zien hoe kolonisatie in de ruimte werkelijkheid is geworden. Na jarenlange training is het voor de familie Robinson tijd voor een nieuw leven in een betere wereld. Als ze echter op de verkeerde bestemming aankomen, zullen ze samen moeten werken met onbekenden om het gevaar af te wenden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?