Laatste Nieuws

Lost in Space seizoen 2 releasedatum bekend

De releasedatum van Lost in Space seizoen 2 is bekend. In New York vindt momenteel de Comic Con plaats en daarin kwam heel wat Netflix-nieuws naar buiten. Daar werd ook duidelijk dat we met de kerstdagen aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van Lost in Space.

Reboot

Lost in Space is een reboot van de serie die in de jaren ’60 uiterst populair was in de Verenigde Staten. De serie neemt ons mee naar de toekomst. Dertig jaar vanaf nu zien we hoe kolonisatie in de ruimte werkelijkheid is geworden. De familie Robinson zoekt naar een nieuw leven in een betere wereld, maar dat verloopt anders dan gehoopt. Als ze niet op de juiste bestemming aankomen zullen ze samen moeten werken met onbekenden om het gevaar af te wenden.

Lost in Space seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van Lost in Space verscheen in april 2018. Daarna werd al snel bekend dat de serie kon rekenen op een vervolg. Nu weten we dat die nieuwe afleveringen op 24 december 2019 worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix, één dag voor Kerstmis. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer van seizoen 2.

Trailer Lost in Space seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?