Laatste Nieuws

Lost Girls: Jacht op seriemoordenaar geopend

Lost Girls Netflix

Netflix heeft de release van Lost Girls aangekondigd door de trailer van de nieuwe drama-thrillerfilm te lanceren. De film wordt op 13 maart toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en belooft nu al indrukwekkend te worden. In Lost Girls worden we meegenomen in een onderzoek van Robert Kolker.

Vermist

Robert Kolker beet zich vanaf 2011 vast in een indrukwekkende zaak. De journalist deed onderzoek naar een seriemoordenaar op Long Island. Dat begon met het schrijven van artikelen voor New York Magazine en leidde uiteindelijk tot de lancering van het boek Lost Girls: An Unsolved American Mystery. Met het onderzoek kwam Kolker in een wereld terecht van online escorts. Op het eerste oog een makkelijke manier om geld te verdienen, maar tegelijkertijd ook een gevaarlijke.

Shannan Gilbert

Als een aantal meisjes vermist raken en een paar zelfs vermoord teruggevonden, gaan de ogen van Kolker open. In de film Lost Girls wordt ingezoomd op het verhaal van Shannan Gilbert. Haar moeder wil weten wat er met haar dochter gebeurd is. Het enige wat ze weet, is dat het laatste teken van leven een belletje naar 9-1-1 was. Wat is er met Shannan gebeurd en wordt ze ooit teruggevonden? Regisseur Liz Garbus, bekend van onder meer What Happened, Miss Simone? is verantwoordelijk voor de film.

Bekijk de trailer van Lost Girls