Laatste Nieuws

Locke & Key seizoen 2 in oktober naar Netflix

Netflix heeft tijdens de tweede dag van Geeked Week de releasedatum van Locke & Key seizoen 2 bekendgemaakt. In oktober kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. Ook werden meteen de eerste foto’s gedeeld vanuit het tweede seizoen. Inmiddels is dit aangevuld met de exacte releasedatum én de trailer.

Geheime sleutels

In Locke & Key draait het om geheime sleutels. De serie is gebaseerd op de comics van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. Drie kinderen keren samen met hun moeder terug naar hun ouderlijk huis. Daar blijkt iets niet helemaal in orde te zijn. In het huis vinden ze namelijk sleutels en het zijn geen gewone sleutels. Het blijken sleutels te zijn die verband houden met de moord op hun vader.

Locke & Key seizoen 2 op Netflix

De cast van Locke & Key maakte in een video voor Geeked Week bekend dat seizoen 2 vanaf oktober te bekijken is op Netflix. Makers Carlton Cuse en Meredith Averill hebben de laatste tijd hard gewerkt om alle afleveringen van seizoen 2 klaar te maken. Eerder werd al bekend dat er ook een derde seizoen zal volgen van Locke & Key. Op 22 oktober zullen alle afleveringen te zien zijn.

Bekijk de trailer van Locke & Key seizoen 2

Bekijk de foto’s

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?