Laatste Nieuws Trailers

Lemony Snitcket’s A Series of Unfortunate Events

lemony-snickets-a-series-of-unfortunate-events-netflix

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events is vanaf 13 januari 2017 exclusief op Netflix te zien.

De acht afleveringen tellende serie is een Netflix Original productie van uitvoerend producent Barry Sonnenfeld (Men in Black, Pushing Daisies) en Daniel Handler. Naast  Neil Patrick Harris (How I met your mother, Gone Girl) bestaat de cast uit Patrick Warburton (Seinfeld, Rules of Engagement), Joan Cusack, Malina Weissman en Louis Hynes.

Smeken je om je ogen af te wenden

“We smeken je om je ogen af te wenden voordat je een eerste blik werpt op het laaghartige voorkomen van Graaf Olaf in de Netflix Originals serie Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events”, was de boodschap van acteur Harris. Hij deelde deze weerzinwekkende video op Twitter tot afgrijzen van zijn goede en trouwe volgers.

Baudelaire weeskinderen

Gebaseerd op de internationale bestseller boekenreeks van Lemony Snicket (aka Daniel Handler), met in de hoofdrol Emmy en Tony award winnaar Neil Patrick Harris, vertelt Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events het tragische verhaal van de Baudelaire weeskinderen. De kwaadwillige graaf Olaf, tevens voogd van Violet, Klaus en Sunny, wil koste wat kost hun erfenis in handen krijgen.
De kinderen moeten Olaf continu te slim af zijn om zijn snode plannen en vele vermommingen te verijdelen en zo details boven water te krijgen over de mysterieuze dood van hun ouders.

Inmiddels ook de angstwekkende trailer verschenen:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?