Laatste Nieuws

Langverwachte Undercover deze maand nog op Netflix

Undercover komt eindelijk naar Netflix. De serie is een samenwerking tussen de VRT en Netflix. Doordat de Vlaamse omroep in eigen land de eerste rechten had, was het enige tijd wachten op het verhaal over Ferry Bouman.

Undercover bij drugsorganisatie

De serie Undercover draait om Ferry Bouman. De Nederlander runt een drugsorganisatie en de Belgische federale politie wil daar een einde aan maken. Ze sturen daarom twee undercoveragenten op de camping af waar Bouman met zijn vrouw Danielle verblijft. De agenten (gespeeld door Tom Waes en Anna Drijver) slagen aardig in hun missie om te infiltreren, maar weten ze de vis ook binnen te hengelen?

Seizoen 2 op komst, seizoen 3 in de maak

Netflix bracht afgelopen voorjaar wereldwijd Undercover naar hun streamingdienst, met uitzondering van een aantal West-Europese landen. Dit had alles te maken met uitzendrechten. Vanaf vrijdag 28 februari mag Netflix Undercover ook in Vlaanderen aanbieden. Dat is het startpunt van de serie, want het tweede seizoen is al op komst. Afgelopen maand verklapte actrice Elise Schaap (Danielle) dat er ook al gewerkt wordt aan een derde seizoen.

De trailer van Undercover seizoen 1

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?