Laatste Nieuws

La Reina del Sur vernieuwd voor derde seizoen

La Reina del Sur gaat terugkeren voor een derde seizoen. De serie kent een bijzonder verhaal. Zo ging de reeks acht jaar geleden van start bij Telemundo en was het daarna lange tijd stil rondom de reeks, tot in 2019 alsnog een nieuw seizoen werd besteld. Nu blijkt er ook een derde seizoen te komen en daarvan heeft Netflix de internationale streamingrechten aangekocht.

Snel terug

La Reina del Sur keert voor zijn derde seizoen veel sneller terug dan bij seizoen 2 het geval was. Tussen de release van die twee seizoenen zat tenslotte acht jaar. Het is de bedoeling dat de productie van seizoen 3 in 2021 van start gaat. Mogelijk wordt dan opnieuw gekozen voor een groot spektakel. Zo werd voor seizoen 2 op liefst driehonderd locaties gefilmd, waaronder in Italié, Rusland, Roemnië en Spanje.

Alleen de opnames in Mexico zorgden voor problemen. Kate del Castillo kon het land tenslotte niet in, omdat ze in 2015 fungeerde als tussenpersoon voor een meeting tussen Joaquin ‘El Chapo’ Guzman en Sean Penn. Daardoor was het land voor haar niet veilig. Mocht voor seizoen 3 ook gekozen worden voor Mexico, dan is ze gewoon van de partij.

Queen of the South

In La Reina del Sur wordt het verhaal van Teresa Mendoza verteld. Ze is aan een nieuw leven begonnen en leeft een idyllisch leven in het Italiaanse Toscane. Alles verandert als haar dochter wordt ontvoerd en ze in de onderwereld van drugshandel terechtkomt, een wereld die ze kent als geen ander. De serie is de Spaanse en originele variant van Queen of the South.

Wil jij als eerste weten wanneer La Reina del Sur seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?