Laatste Nieuws

La Casa de Papel stopt na vijfde seizoen

Het einde van La Casa de Papel is in zicht. Zojuist is bekend geworden dat de reeks er na vijf seizoenen mee ophoudt. Het was ook meteen het moment waarop het vijfde seizoen van de serie officieel is aangekondigd.

Verschillende landen

De opnames van het allerlaatste seizoen van La Casa de Papel gaan op 3 augustus van start. Voor de productie worden drie landen bezocht: Spanje, Denemarken en Portugal. Inmiddels is ook duidelijk dat voor het slotseizoen twee nieuwe gezichten bij de cast komen. Het gaat om Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) en Patrick Criado (La gran familia Española, Vivir sin Permiso).

Slotseizoen La Casa de Papel op Netflix

Het laatste seizoen van La Casa de Papel bestaat uit tien afleveringen die worden geregisseerd door Jesús Colmenar, Koldo Serra en Álex Rodrigo. Na die tien afleveringen is het echt klaar, zo liet maker Alex Pina duidelijk weten.

“Hoe moesten we de groep opbreken. Hoe moet het eindigen voor El Professor en hoe kunnen we de situaties voor veel personages onomkeerbaar maken. Het resultaat is het vijfde seizoen van La Casa de Papel. De oorlog bereikt zijn extreme en woeste niveaus, maar het is ook het meest epische en opwindende seizoen.” Het is niet ondenkbaar dat het slotseizoen in 2021 op Netflix komt, maar een officiële datum is nog niet bekendgemaakt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?