Laatste Nieuws

La Casa de Papel seizoen 4 releasedatum bekend

De releasedatum van La Casa de Papel seizoen 4 is bekend. Momenteel vindt in Brazilië een Comic Con plaats en daar werd duidelijk wanneer we aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van de Spaanse Netflix Original. Op 3 april 2020 is het zover. Daarmee moeten we overigens wel langer wachten dan eerder gedacht.

La Casa de Papel

La Casa de Papel is één van de meest populaire niet Engelstalige series op Netflix. De reeks, ook wel bekend onder de naam Money Heist, vertelt het verhaal van een bende die onder leiding staat van de Professor. Hij heeft al jarenlang een goed uitgedacht plan om de grootste overval ooit te plegen met als doelwit De Koninklijke Munt van Spanje. Vanaf het derde seizoen heeft de bende een nieuw doel. Hun nieuwe missie is namelijk om de Nationale Bank van Spanje te overvallen.

La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix

La Casa de Papel seizoen 4 heeft een releasedatum te pakken. Op 3 april 2020 worden alle nieuwe afleveringen van seizoen 4 in één keer toegevoegd aan het aanbod. Daarmee is de releaseperiode wel later dan eerder verwacht. Eerder meldden meerdere nieuwssites dat La Casa de Papel seizoen 4 in januari 2020 zou verschenen.

Lees ook de 6 brandende vragen voor La Casa de Papel seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?