Laatste Nieuws

La Casa de Papel-plottwist: Is Tatiana (ex-vrouw Berlin) ook Alicia?

Het lange wachten is inmiddels beloond: seizoen 4 van La Casa de Papel staat op Netflix. Liefhebbers hebben een geliefd wapen gekregen in de strijd tegen quarantaine-verveling. Maar de strijd van De Professor en zijn bende in deze Spaanse misdaadserie verloopt juist wat stroef. En dat komt niet op de laatste plaats door de tomeloze inzet van politiecheffin Alicia Sierra. Maar is Alicia nou dezelfde persoon als Tatiana, de ex-vrouw van Berlin? Let op: dit bericht bevat spoilers over La Casa de Papel seizoen 4.

La Casa de Papel: Is Tatiana (ex-vrouw Berlin) ook Alicia?

Over Alicia bestaan nog veel onduidelijkheden. Zo denken veel kijkers dat we haar al eens eerder hebben gezien in de serie, maar toen als Tatiana, de ex-vrouw van wijlen Berlin. Tatiana kwam in flashbacks over de bruiloft van haar en Berlin voor, maar nadat laatstgenoemde overleed verdween ook de rossige beauty van het strijdtoneel.

De vraag is of Tatiana nog terug gaat keren in beeld. Of is ze dat stiekem allang, maar nu als Alicia? Qua uiterlijk lijken de rossige dames in ieder geval op elkaar, ook al worden ze wel gespeeld door twee verschillende actrices.

Ex-man Alicia overleed in dezelfde periode als Berlin

De theorie over Tatiana en Alicia als dezelfde persoon kreeg vooral leven nadat Alicia tijdens een verhoor van de opgepakte Raquel Murillo (‘Lissabon’) uitsprak dat haar man een tijdje terug is overleden aan een ziekte. Berlin was ziek en overleed in dezelfde periode. Alicia gebruikte wel een andere naam voor haar overleden partner: Germán. Germany, Duitsland. En de hoofdstad van Duitsland is.. Berlijn.

Mocht de theorie kloppen kan De Professor nog wel eens in zwaar weer komen door haar. Tatiana (lees: Alicia) was namelijk bijna altijd aanwezig als hij en Berlin de plannen voor de overval samen doornamen. Tatiana weet dus van alle details.

Netflix houdt de kaken op elkaar

Zal de liefde zoals wel vaker een groot probleem veroorzaken in La Casa de Papel? Of wordt Alicia na Raquel de volgende politiebazin die juist overstapt naar de bende van overvallers? Lettend op de ontknoping van seizoen 4, waarin Alicia een hoofdrol vertolkte, weten we in ieder geval alvast dat seizoen 5 wederom bloedstollend spannend zal gaan worden.

Inmiddels heeft Netflix wel gereageerd op de theorie, maar logischerwijs wensen zij niets te verklappen. De streamingsdienst schrijft: “We bevestigen niet dat Tatiana en Alicia dezelfde persoon is, we zeggen alleen dat we ze nog nooit samen in dezelfde kamer hebben gezien..” Afwachten dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

También hemos leído por ahí que pueden ser hermanas. Nos gusta más un salseo que a Sierra el pica pica. #LCDP3

Een bericht gedeeld door Netflix España (@netflixes) op

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?