Laatste Nieuws

La Casa de Papel krijgt seizoen 3 door Netflix

La Casa de Papel Netflix

La Casa de Papel wordt van seizoen 3 voorzien door Netflix. Het verrassende nieuws dat het nog niet klaar is met de Spaanse serie werd op woensdagochtend naar buiten gebracht via Twitter. Goed nieuws, want de serie is de afgelopen tijd uitgegroeid tot een enorme hit. In Spanje was de serie al langere tijd te zien, maar sinds de release bij Netflix is de bekendheid ervan echt geëxplodeerd.

Grootste roof ooit

In La Casa de Papel zien we hoe een groep criminelen van plan is om de allergrootste roof ooit te plegen. El Profesor staat aan het roer van het plan en denkt precies te weten hoe de ideale bankoverval gepleegd moet worden. De Koninklijke Munt van Spanje is hun doel geworden en hun vizier is volledig gericht op vele miljoenen euro’s.

Het eerste seizoen van La Casa de Papel werd al vol lof ontvangen door kijkers van Netflix, maar sinds begin deze maand is daar ook het tweede seizoen bijgekomen. Ook dat seizoen is tot op heden een groot succes gebleken.

La Casa de Papel seizoen 3

Het eerste seizoen van La Casa de Papel werd al vol lof ontvangen door kijkers van Netflix, maar sinds begin deze maand is daar ook een tweede seizoen bijgekomen. Ook dat seizoen is tot op heden een groot succes gebleken. Een releasedatum voor een derde seizoen is nog niet bekend, maar duidelijk is al wel dat we rekening moeten houden met 2019.