Laatste Nieuws

La Casa de Papel krijgt ook vierde seizoen op Netflix

La Casa de Papel Netflix

Nog voordat het derde seizoen van La Casa de Papel te bekijken is op Netflix, is al bekend dat er een vervolg gaat komen. Terwijl fans met smart wachten op de nieuwe afleveringen, maakte maker Alex Pina bekend dat er een vierde seizoen is besteld. De opnames daarvan zijn al in volle gang.

Opnames nooit gestopt

Pina liet tijdens een evenement in Spanje weten dat het nog niet gedaan is met La Casa de Papel. Nadat de opnames voor het derde seizoen waren afgerond, is men gelijk doorgegaan met de opnames voor een vervolg. Die opnames worden in augustus afgerond. Tegelijkertijd werkt Pina ook aan de nieuwe reeks White Lines waarvan de opnames deze maand zijn gestart.

La Casa de Papel seizoen 4 besteld

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan een vierde seizoen van La Casa de Papel. Wat het verhaal gaat zijn van het vierde seizoen is nog onduidelijk. Pina wilde daar nog niets over kwijt om te voorkomen dat hij geheimen over seizoen 3 zou verklappen. Vanaf 19 juli kunnen we aan de slag met het derde seizoen. Daarin richt de bende het vizier op de Spaanse bank in Madrid.