Laatste Nieuws

La Casa de Papel is er klaar voor: Seizoen 5 afgerond

De reis van La Casa de Papel komt nu echt bijna tot een eind. Het vijfde seizoen is al aangekondigd als The Last Heist. Nog één keer komt de groep met El Professor in actie. De opnames van het slotseizoen zijn nu achter de rug.

La Resistencia

Deze week is via social media duidelijk gemaakt dat de opnames helemaal zijn afgerond. Op Twitter deelde Netflix een foto van de overvallers met daarbij de tekst: “Wat begon als een overval, eindigde als een familie. Het is klaar voor deel 5 van La Casa de Papel. Bedankt aan alle fans om deel uit te maken van La Resistencia. We kunnen niet wachten om te laten zien hoe dit verhaal afloopt”, viel te lezen bij de foto. Ook Koldo Serra, de regisseur van de serie, nam afscheid van de reeks. “Gisteren, na bijna drie jaar, eindigde het filmen van La Casa de Papel. De meest brute, meest intense en mooiste filmervaring op professioneel en persoonlijk niveau die ik ooit heb meegemaakt.”

Nog in 2021 te zien!

Het goede nieuws daarnaast is dat het slotseizoen hoe dan ook in 2021 nog te zien zal zijn. Dat wil ook zeggen dat de makers nog even flink aan de slag moeten om al het beeldmateriaal te gaan bewerken tot een serie. Het vijfde seizoen bestaat uit tien afleveringen en heeft met José Manuel Seda, Miguel Angel Silvestre en Patrick Criado nieuwe gezichten.

Wil jij als eerste weten wanneer La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?