Laatste Nieuws

La Casa de Papel: Gaat El Professor dood in slotstuk?

La Casa de Papel keert binnenkort nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen. Het vijfde seizoen van de serie wordt echter ook meteen het slotseizoen van de Spaanse hitserie. Mogelijk gaan we daarin op een bijzondere manier afscheid moeten nemen van El Professor.

Vermoord?

Op internet wordt al volop gespeculeerd omtrent het slotseizoen van La Casa de Papel. Zo wordt onder meer gedacht dat El Professor vermoord gaat worden in het slotstuk van de Spaanse reeks. Álvero Morte, de acteur achter El Professor, reageerde geheimzinnig op die theorie.

“Ik weet nog niets over hoofdstuk 5 dat we recent hebben ontvangen. Dat is hoe Alex Pina werkt. Hij heeft een idee van welke kant hij op wil gaan, maar het plot hangt af van wat er gebeurd op de set. Er zijn zelfs geruchten dat ik gedood ga worden. Ik hoop het niet, ik houd van het karakter. Ik kan wel zeggen dat het slotseizoen ervoor gaat zorgen dat kijkers niet kunnen ademen”, zo liet de acteur weten.

Meerdere doden

Mochten de makers ervoor kiezen om El Professor uit de serie te schrijven, dan is hij niet de eerste dode in de serie. In de afgelopen seizoenen namen we al afscheid van onder meer Oslo, Moskou, Nairobi en Berlijn. Wanneer het slotstuk van La Casa de Papel naar Netflix komt, is nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?