Netflix prijs abonnement

Wat zijn de kosten van een abonnement op Netflix?

Netflix is de ideale plek om aan de slag te gaan met films en series. Gratis is deze streamingdienst echter niet. In dit artikel kijken we naar de verschillende abonnementen die Netflix heeft en bekijken we hoeveel de verschillende abonnementen per maand kosten. Abonnementen op Netflix beginnen al bij een bedrag van 7,99 euro per maand.

Verschillende abonnementen

Bij Netflix is het mogelijk om verschillende abonnementen af te sluiten. Afhankelijk van de kwaliteit waarin je films en series wilt bekijken en op hoeveel schermen je tegelijk gebruik wilt maken van de dienst, kun je bepalen welk abonnement het beste bij jou past. Om te beginnen kun je kiezen voor het basic-abonnement.

Wat is de prijs van een abonnement op Netflix?

Dit basisabonnement is het allerlaagste abonnement met de minste mogelijkheden en daarom ook de goedkoopste optie. Voor het Basic-abonnement betaal je 8,99 euro per maand en kun je content niet in HD bekijken. Ook kun je met dit abonnement maar op één scherm tegelijk gebruik maken van de dienst.

De volgende optie en tevens de meest gekozen optie, is het standaardabonnement. Voor dit abonnement betaal je maandelijks 13,49 euro per maand en heb je een aantal voordelen ten opzichte van het basisabonnement. Zo heb je hierbij op twee schermen tegelijkertijd toegang tot Netflix en kun je de content bekijken in HD.

De derde en tevens duurste optie is het Premium-abonnement. Voor een bedrag van 17,99 euro per maand kijk je op wel vier schermen tegelijk naar de films en series op Netflix en kun je de content ook nog eens in Ultra HD bekijken. Let wel: Dit geldt alleen als jouw apparaat ook HD en Ultra HD ondersteunt. Ook is niet alle content van Netflix al in de allerhoogste kwaliteit te bekijken.

Een overzichtelijk schema van alle abonnementen

Prijs Netflix België

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?