Laatste Nieuws

Komt er een 13 Reasons Why seizoen 5 op Netflix in België?

Komt er een 13 Reasons Why seizoen 5 op Netflix in België? Die vraag houdt alle fans van de intense dramaserie volop bezig nu seizoen 4 bij de streamingsdienst is verschenen. Jammer genoeg moeten we hen nu teleurstellen, want dit vierde seizoen is tevens de laatste van 13 Reasons Why.

Hannah en Bryce

In 13 Reasons Why leven kijkers mee met flashbacks van de jonge Hannah Baker uit haar ongelukkige studententijd, die uiteindelijk resulteerde in zelfmoord. Door middel van dertien achtergelaten audiotapes wordt uitgelegd waarom ze een einde aan haar leven maakte.

In seizoen 2 volgde de rechtszaken tegen de schuldigen aan de zelfmoord van Hannah, vanaf seizoen 3 is de moord op Bryce Walker de rode draad in het verhaal. Maar dat is dus tevens het slotstuk van 13 Reasons Why.

Komt er een 13 Reasons Why seizoen 5 op Netflix in België?

De makers van 13 Reasons Why meldde bij het onthullen van seizoen 4 namelijk ook gelijk dat dit het slotseizoen zal zijn. Brian Yorkey verduidelijkte destijds: “Ergens middenin het maken van seizoen 2, toen duidelijk werd dat we de kans kregen om meer seizoenen te maken, kwam ik op een plek terecht waarbij het goed voelde om een verhaal van vier seizoenen te maken.”

“Ik ben altijd wantrouwig wanneer series over middelbare scholen langer zijn dan vier seizoenen, omdat high school vier jaar lang is. Het voelde alsof ik deze karakters naar hun afstuderen moest brengen. Dus we wisten dat het na vier seizoenen klaar zou zijn.”

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom 13 Reasons Why en andere Netflix-producties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?