Laatste Nieuws

Komische drama-serie Good Girls komt naar Netflix

Good Girls Netflix

Good Girls is aangekocht door Netflix. De streamingdienst heeft de rechten verworven om de serie wereldwijd te mogen streamen. In de Verenigde Staten gaat Good Girls op 26 februari in première op NBC. Het is nog niet duidelijk of de serie mee gaat lopen met de uitzendingen in Amerika, of het gehele seizoen op een later moment in 2018 zal verschijnen.

Drie moeders op het criminele pad

De serie Good Girls draait om drie moeders. Op het eerste gezicht zijn het keurige dames, maar er speelt veel meer. Ze hebben geldproblemen en besluiten daarom samen het criminele pad te gaan bewandelen. Dat gaat uiteraard niet allemaal even soepel en daardoor levert het de meest komische situaties op.

Supermarkt overvallen in Good Girls

De drie huismoeders zijn Beth Boland, Ruby Hill en Annie Marks, gespeeld door Christina Hendricks, Retta en Mae Whitman. Om alles te doorstaan gaan ze een supermarkt overvallen en dat pakt verrassend goed uit. Maar de gevolgen zijn niet te overzien. Ze willen meer, alleen dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt.Good Girls is bedacht door Jenna Bans, die samen met Shonda Rhimes heeft samengewerkt. Rhimes werkt inmiddels exclusief voor Netflix.

Trailer van Good Girls