Laatste Nieuws

Komedieserie The Politician eerste Murphy-serie voor Netflix

Netflix heeft de eerste serie aangekondigd die door Ryan Murphy is gemaakt voor de streamingdienst. De schrijver, producer en regisseur heeft de laatste tijd gewerkt aan de komedieserie The Politician. Het eerste seizoen daarvan verschijnt op 27 september. Inmiddels is ook de officiële trailer van het eerste seizoen verschenen.

Zwarte, satirische komedie

Met The Politician krijgt Netflix een zwarte, satirische komedie voorgeschoteld. De serie laat zien wat je allemaal in huis moet hebben om een politicus te worden. De hoofdrol van Payton Hobart wordt gespeeld door Ben Platt. Andere castleden zijn Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Julia Schlaepfer, Theo Germaine en Benjamin Barrett.

The Politician op Netflix

De eerste serie die Murphy exclusief heeft gemaakt voor Netflix wordt op 27 september bij de streamingdienst verwacht. In The Politician volgen we Payton, die er alles aan doet om de president van de Verenigde Staten te worden. Hoever zal Payton gaan om zijn droom uit te zien komen? In de officiële trailer zien we Ben Platt alvast in actie als Payton Hobart. Het eerste seizoen van de reeks telt acht afleveringen.

Bekijk de trailer The Politician

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?