Trailers

Kerstfilms A Castle For Christmas en Single All the Way op komst

De aankomende weken kunnen we ons opmaken voor heel wat kerstfilms. Het derde deel van Princess Switch staat deze week al op de rol en volgende week is het de beurt aan A Boy Called Christmas. Ook A Castle For Christmas en Single All the Way kunnen we verwachten.

Brooke Shields en een Schots kasteel

Niemand minder dan Brooke Shields speelt de hoofdrol in A Castle For Christmas. De actrice bekend geworden in The Blue Lagoon en recent nog te zien in When Calls the Heart, Jane the Virgin en 9-1-1 maakt voor het eerst sinds een klein decennium weer een film. Sophie Brown is een beroemde schrijfster die naar Schotland vertrekt om een eigen kasteel te kopen. Myles, de hertog van Dunbar, wil zijn landgoed echter niet zomaar aan een buitenlander van de hand doen. Er wordt gezocht naar een compromis en misschien wel meer dan dat… A Castle For Christmas staat op 26 november op Netflix.

Bekijk de trailer van A Castle For Christmas

Eeuwige status van single

Single zijn rond de feestdagen.. het wordt door velen gevreesd. Peter moet er ook mee zien te dealen en hij tracht wanhopig het oordeel van zijn familie over zijn eeuwige single status te ontlopen. Daarop vraagt hij zijn beste vriend Nick om een toneelstukje met hem op te voeren en te doen alsof ze tijdens een vakantie een relatie hebben. De moeder van Peter regelt echter een blind date voor hem met James.. en dan loopt alles anders… Single All the Way staat op 2 december op Netflix.

Bekijk de trailer van Single All the Way

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?