Trailers

Kerstfilm The Christmas Chronicles op komst van maker Home Alone

The-Christmas-Chronicles-Netflix

Netflix heeft The Christmas Chronicles aangekondigd. Het is de eerste nieuwe kerstfilm van de streamingdienst voor 2018, met Kurt Russell in de hoofdrol als kerstman. De verwachtingen zijn hooggespannen door de leuke trailer én doordat de productie in handen was van Chris Columbus (Home Alone).

Steeds meer Netflix-kerstfilms

Vorig jaar wist Netflix al al te verrassen met een drietal nieuwe kerstfilms die erg in de smaak vielen. A Christmas Prince kreeg al snel een vervolg, daarnaast bleek El Camino Christmas erg grappig en Christmas Inheritance met een klassiek kerstverhaal een voltreffer. Nu is dus alvast The Christmas Chronicles aangekondigd, deze film komt op 22 november op Netflix.

Broer en zus willen de kerstman opwachten

The Christmas Chronicles vertelt het verhaal van een broer en zus, Teddy Pierce (Judah Lewis) en Kate (Darby Champ), die het plan hebben om op Kerstavond de Kerstman (Kurt Russell) op te wachten en te filmen. Hun plan verandert draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze in zijn slee, waardoor de slee crasht en Kerstmis bijna ontspoort. Tijdens hun wilde nacht, werken Kate en Teddy samen met de Kerstman, zoals je hem nog nooit eerder gezien hebt, en zijn trouwe elfjes om Kerstmis te redden voordat het te laat is.

Een tijdloze klassieker

Regisseur Clay Kaytis: “Niemand kan deze ruige, charismatische maar ook hilarische Kerstman beter tot leven brengen dan Kurt Russell. Hij stortte zich volledig in deze iconische rol vanaf onze eerste ontmoeting. En hij groeide een indrukwekkende baard in het proces. Het is een droom om met Kurt te werken tijdens het creëren van een, naar mijn mening, nieuwe versie van Santa Claus voor de komende generaties.” Producent Chris Columbus vult aan. “Kurt is de Kerstman. Charismatisch, maar stoer wanneer nodig met een geweldig gevoel voor humor. We zijn heel enthousiast om zijn vertolking aan het grote publiek te tonen. We hopen dat The Christmas Chronicles een tijdloze klassieker wordt.”