Laatste Nieuws

Jupiter’s Legacy binnen een maand gecanceld

Voor Jupiter’s Legacy is het na één seizoen gedaan. De superheldenserie is namelijk gecanceld door Netflix. Deels een opvallend besluit, want nog geen maand na de lancering is het doek al gevallen. Tegelijkertijd wordt er wel gewerkt aan een serie uit hetzelfde universum.

Millarworld

Door het vertrek van Marvel op Netflix besloot de streamingdienst op zoek te gaan naar andere superheldenreeksen. Een aantal daarvan zijn succesvol, zoals The Umbrella Academy. Ook werd er een deal gesloten met Millarworld. De comics van Mark Millar worden verfilmd en Jupiter’s Legacy was hiervan het startschot. Het is niet geworden wat de makers ervan hadden verwacht.

Zeer wisselende ontvangst

Met name doordat het er dure productie was lag de lat hoog. Dit werd niet waargemaakt. De historische verhaallijn werd goed ontvangen, maar vooral de gevechtsscènes in de huidige tijd konden de meeste kijkers niet bekoren. De reviews waren dan ook niet positief en nu is er nog geen maand na de lancering een streep gezet door Jupiter’s Legacy. Er komt geen tweede seizoen.

Supercrooks in zelfde universum

Wel worden andere comics van Millarworld momenteel omgezet in films en series. Daar is met Supercrooks een nieuwe reeks bijgekomen. Dit verhaal speelt zich af in hetzelfde universum, met de focus op de criminelen. Die willen een monumentale overval gaan plegen. Of acteurs uit Jupiter’s Legacy ook terugkeren is de vraag, want de contracten van de huidige acteurs zijn niet verlengd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?