Laatste Nieuws

Jessica Jones: “The Defenders 2 lijkt er niet te komen”

The Defenders seizoen 1 Netflix

Het lijkt steeds onwaarschijnlijker dat er een tweede seizoen komt van The Defenders. De vier superhelden hebben allemaal hun eigen seizoenen en kwamen bij elkaar voor één overlappend verhaal. Het blijkt bij één keer te blijven.

Kwartet in Hells Kitchen

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist vormen samen The Defenders. Het originele plan van Marvel en Netflix was om de vier personages één eigen seizoen te geven met als afsluiter een samenkomst in Hells Kitchen. De losse personages bleken zo succesvol dat van allen een tweede seizoen is verschenen of op komst is. Daredevil krijgt in het najaar van 2018 zelfs een derde seizoen. Tussendoor verscheen in de zomer van 2017 The Defenders en is er met The Punisher ook al een nieuw personages met een eigen seizoen verschenen.

Vervolg The Defenders lijkt er niet te komen

De grote vraag is al een half jaar of er een tweede seizoen van The Defenders gaat komen. Het is angstvallig stil, daar heeft Krysten Ritter, de vertolker van Jessica Jones, nu verandering in gebracht. Ze sprak met Vulture en bracht het slechte nieuws naar buiten. “Ik vond het geweldig om The Defenders te maken. Eerlijk gezegd was het zo’n goede ervaring dat ik het gelijk weer zou doen. Ik denk alleen niet dat we het nog een keer gaan doen. Het was nooit zo bedoeld, maar weet je… als ze me de kans geven, denk ik dat ik meteen ja zeg. Mijn hart ligt bij Jessica Jones, maar het maken van The Defenders was een geweldige ervaring met die gasten. We hadden een leuke tijd. Maar het is wat het is.”