Trailers

Jessica Jones seizoen 2 verschijnt in maart; Kilgrave blijft vraagteken

Het tweede seizoen van Jessica Jones komt er in rap tempo aan. De Marvel-serie die onderdeel uitmaakt van The Defenders werd door veel kijkers bestempeld als de leukste van de vier (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist). Het tweede seizoen mogen we op 8 maart 2018 verwachten.

Rol van Kilgrave in seizoen 2 Jessica Jones?

Een groot vraagteken voor het tweede seizoen van Jessica Jones is wat de rol zal zijn van Kilgrave. David Tennant, de vertolker van Kilgrave, is gespot tijdens de opnames van het nieuwe seizoen. En dat is opvallend, aangezien het niet goed met hem afliep in Hells Kitchen. In de verschenen trailer, waarin ook de releasedatum bekend is gemaakt, komt Kilgrave niet voor. Het blijft dus afwachten of en hoe we hem terug gaan zien.

Het is druk voor The Defenders

Jessica Jones hebben we behalve in het eerste seizoen uiteraard deze zomer ook gezien tijdens The Defenders. Net zoals haar collega-defenders heeft ze een eigen tweede seizoen gekregen. Van Daredevil is deze al verschenen, Luke Cage seizoen 2 wordt ook in 2018 verwacht en Iron Fist seizoen 2 in 2019. Daartussen komt zelfs al het derde seizoen van Daredevil. Als aanvulling heeft The Punisher ook een eigen serie gekregen, nadat zijn personage zeer werd gewaardeerd in het tweede seizoen van Daredevil. The Punisher is onlangs verschenen.

Trailer van Jessica Jones seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?