Laatste Nieuws

Jessica Jones is verlengd met een derde seizoen

Jessica Jones seizoen 2 Netflix

Jessica Jones is nog niet afgerond. Eén van de vier Defenders krijgt namelijk een derde seizoen, zo heeft Netflix via het Twitterkanaal van Jessica Jones bekendgemaakt. Het is na Daredevil de tweede Defender die minimaal een derde seizoen krijgt.

Jessica Jones meest geliefde Defender

The Defenders bestaan uit Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones en Iron Fist. Origineel zouden ze allemaal een eigen serie krijgen, gevolgd door een afsluitend samenkomen. Het succes van de Marvel-reeks zorgt ervoor dat er inmiddels al veel meer is verschenen. In dit najaar komt Daredevil al met zijn derde seizoen en dit voorjaar zagen we het tweede seizoen van Jessica Jones. Luke Cage krijgt in de zomer zijn tweede seizoen en in 2019 komt Luke Cage met zijn tweede campagne. Ondertussen was The Punisher in het tweede seizoen van Daredevil zo’n succes dat ook hij een eigen serie kreeg. Hiervan komt in 2019 ook een nieuw seizoen.

Wanneer keert Jessica Jones terug voor seizoen 3?

Op dit moment hanteren Netflix en Marvel het ritme dat er per kalenderjaar drie series verschijnen. 2018 is ingeruimd voor Jessica Jones 2, Luke Cage 2 en Daredevil 3. Voor 2019 staan al Iron Fist 2 en The Punisher 2 ingepland. In het najaar van 2019 zou Jessica Jones dus kunnen terugkeren. In het tweede seizoen ging Jessica, vertolkt door Krysten Ritter, vooral achter haar eigen verleden aan en kwam Kilgrave zich ook nog melden.