Laatste Nieuws

Jack en Mel over Virgin River seizoen 3

Het tweede seizoen van Virgin River liet fans achter met aardig wat vragen. Sindsdien wachten zij op antwoorden. Ondertussen hebben Alexandra Breckenridge en Martin Henderson, beter bekend als Mel en Jack uit Virgin River, het één en ander verteld over wat fans mogen verwachten van het derde seizoen. Zo bespraken ze onder meer de zoen van Charmaine een Jack. De twee gingen het gesprek aan met Expres.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Virgin River seizoen 2 nog niet hebt gezien

Charmaine zoende Jack

In seizoen 2 van Virgin River zagen we dat Charmaine een zoen uitdeelde aan Jack. Daarover sprak JAck nog niet met Mel. Henderson vertelt daar nu over: “Ik zou graag de mening van het publiek daarover willen horen, want moeten we altijd dingen aan mensen vertellen wetende dat het alleen maar pijn zal doen? Of verdienen ze de volledige waarheid, ook al zal het hen pijn doen? Zodat ze weten dat er niet tegen hen is gelogen.”

Breckenridge, de actrice die in de rol kruipt van Mel, zou de informatie wel graag willen weten. “Ik denk dat Mel die informatie echt zou willen weten. Ik zou dat ook willen weten als mijn geliefde door iemand wordt gekust. Als hij mij dat niet zou vertellen, zou ik boos zijn.” Gezien de reactie van Breckenridge, valt het niet uit te sluiten dat de situatie nog wel eens voor problemen kan zorgen voor de relatie van Mel en Jack.

Schotwond

De grote vraag waar kijkers mee achterbleven tijdens de slotminuten van Virgin River seizoen 2, is of Jack nog leeft. Hij blijkt beschoten te zijn en Mel vindt hem hevig bloedend op de grond van zijn bar. “Ik weet het omdat ik alles heb gelezen wat er komen gaat”, vertelde hij over het lot van zijn personage. Daarna veranderde hij zijn woorden snel in: “Ik zeg niet dat hij dat is, maar ik zeg alleen dat ik het weet. Verlies nooit de hoop. Mel is een geweldige verpleegster, dus hij is een goede handen. Dat is een goed begin.” Als Henderson een dader moet aanwijzen, dan is hij stellig: “Het is sowieso Charmaine. Ik bedoel: reken maar uit. Ik ben ervan overtuigd.”

Trouwen?

Fans die hopen dat Jack en Mel meteen in het huwelijksbootje stappen als Jack zijn schotwond overleeft, lijken bedrogen uit te komen. “Ik weet niet of Mel daar klaar voor is. Het ding is… De seizoenen vinden plaats in zo’n kort tijdsbestek. Elk seizoen duurt slechts ongeveer een maand. Dus in seizoen drie ben je een paar maanden onderweg.”

Ook Jack leek tot op heden niet echt te springen om een bruiloft. “Jack is niet echt het huwende type, hè? Hij is erin geslaagd om die omstandigheden te vermijden. Hij heeft Charmaine twee jaar op afstand gehouden, dit is onzeker terrein voor hem.” Of hij voor Mel wel een uitzondering maakt, zal moeten blijken. De productie van seizoen 3 is in ieder geval al in volle gang.

➡️ Lees ook: Dit mogen we verwachten van Virgin River seizoen 3

Wil jij als eerste weten wanneer Virgin River seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?