Laatste Nieuws

Dit is waar seizoen 2 van 13 Reasons Why om draait

13 reasons why netflix belgie

Het gaat snel rondom het tweede seizoen van 13 Reasons Why. Eerder deze week werd bekendgemaakt dat er een vervolg komt op het zeer succesvolle en tevens veelbesproken seizoen. Er gingen al veel geruchten en gedachten rond over een vervolg, aan verdere ruis heeft showrunner Brian Yorkey nu samen met Netflix een einde gemaakt.

Let op: Dit artikel bevat spoilers over het eerste seizoen van 13 Reasons Why

Tapes van Hannah keren niet terug

In het eerste seizoen werd aan de hand van tapes het leven van Hannah Baker verteld tot aan haar zelfmoord. Op ieder bandje was een één persoon uitgelicht en vertelde Hannah waarom ze de twijfelachtige eer hadden om te worden besproken. Deze tapes zullen niet terugkeren, dit heeft Yorkey in een interview aan Entertainment Tonight verteld. Wel krijgen we volgens de showrunner te maken met een andere soort analoge technologie. Er is in het tweede seizoen opnieuw een verteller, maar het zal dit keer niet Hannah zijn. Wie dit wel is, is nog niet bekend.

Hoe gaat het verder met de personages

In het tweede seizoen zal worden ingezoomd op de diverse hoofdpersonages en hoe ze door de tragische periode komen. Ook krijgen we vanuit nieuwe perspectieven het leven van Hannah Baker te zien. Zij zal dan ook in het tweede seizoen terugkeren. Wat ook nader zal worden belicht zijn de verkrachtingen van Bryce. Onder meer Jessica werd slachtoffer en heeft een grotere rol in het tweede seizoen. Hoe vergaat het haar en hoe zal Bryce worden gestraft? Al bekend is dat er namelijk een vergelding zal komen.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?