Laatste Nieuws

Iron Fist seizoen 2 verschijnt veel eerder dan verwacht

Het tweede seizoen van Marvel’s Iron Fist verschijnt veel eerder dan verwacht. Terwijl alles erop wees dat we rekening moesten houden met een release in 2019, is nu duidelijk geworden dat seizoen 2 van Iron Fist nog dit jaar bij Netflix verschijnt. Op 7 september verschijnen alle afleveringen van seizoen 2 in één keer online bij de streamingdienst.

Iron Fist

Als laatste van de vier Defenders kreeg de man met de bijzondere hand zijn eigen serie. Eerder zagen we tenslotte al hoe Luke Cage, Daredevil en Jessica Jones hun eigen serie kregen op Netflix. In Iron Fist zien we hoe Danny Rand (Finn Jones), waarvan vijftien jaar lang gedacht werd dat hij dood was, terugkeert naar New York.

Hij heeft maar één missie: Het familiebedrijf terugeisen. Ondertussen beschermt hij onder zijn alter ego Iron Fist ook nog eens ‘s nachts de stad tegen criminele bedreigingen. Eerder werd al bekend dat Iron Fist kon rekenen op een tweede seizoen en nu is dus ook bekend geworden wanneer we met dat tweede seizoen aan de slag kunnen.

Releasedatum Iron Fist seizoen 2

Tijdens San Diego Comic-Con heeft Marvel bekendgemaakt dat Iron Fist veel eerder terugkeert dan verwacht. Al op 7 september verschijnt seizoen 2 bij Netflix. Om de aankondiging meer kracht bij te zetten, werd ook direct onderstaande video online geplaatst met een korte teaser.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?