Laatste Nieuws

Into the Night seizoen 2 besteld door Netflix

Into the Night krijgt een tweede seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft via een video op Twitter bekendgemaakt dat fans zich op mogen maken voor nieuwe afleveringen. Daarmee kan de eerste Belgische Netflix Original rekenen op een vervolg.

Kosmische ramp

In Into the Night staat de aarde voor een verschrikkelijke ramp. De zon vermoordt alles op zijn pad. De enige overlevenden zitten aan boord van een nachtvlucht. Die vlucht wordt gekaapt door een militair die het nieuws al eerder weet. Hij probeert de passagiers de juiste richting op te sturen, maar er ontstaat al snel onenigheid in het vliegtuig. Lukt het desondanks om de zon voor te blijven?

Into the Night seizoen 2 op Netflix

Aan het eind van het eerste seizoen van Into the Night was het verhaal absoluut nog niet afgesloten. De overlevenden kwamen in een bunker terecht, waar ook anderen al zaten ondergedoken. Er ontbrak echter één belangrijk gezicht. In seizoen 2 gaat het verhaal van de Belgische Netflix Original verder.

“De zon overleven en elkaar overleven was slechts de start van ons avontuur. Into the Night is vernieuwd voor een tweede seizoen!”, zo spreekt de internationale cast uit in de video die hieronder te bekijken is. Wanneer seizoen 2 verschijnt, is nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer Into the Night seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?