Laatste Nieuws

Into the Night wordt eerste Belgische Netflix Original-serie

Netflix heeft de eerste officiële Belgische Netflix Original aangekondigd. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan Into the Night dat afkomstig is van Jason George (The Protector, Narcos). Het gaat om een zesdelige serie waarin overleven na een kosmische ramp centraal staat.

Belgische Netflix Original

Into the Night wordt de eerste Belgische Netflix Original. In de serie staat de volgende vraag centraal: “Hoe overleven we wanneer biologisch leven niet langer levensvatbaar is?” Een kosmische ramp zorgt ervoor dat de zon alles en iedereen doodt wat op zijn pad komt. De enige uitweg lijkt door te vluchten voor de zon. We worden meegenomen aan boord van een nachtvlucht vanuit Brussel. Daar zitten passagiers met verschillende achtergronden met maar één doel: overleven.

Into the Night naar Netflix

Into the Night wordt in 2020 op Netflix verwacht en krijgt een internationale cast met acteurs en actrices uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije. Het Belgische duo Inti Calfat en Dirk Verheye gaat aan de slag als regisseurs, terwijl Entre Chien et Loup de serie produceert.

Verheye en Calfat zijn blij met de kans die ze krijgen. “De regie van de allereerste Netflix Original-serie is niet alleen bijzonder spannend, het is ook een eer. Het feit dat het een high-concept thriller is maakt het nog boeiender. Als Belgische filmmakers krijg je niet altijd de kans om aan projecten met dit uitgangspunt en op deze schaal te werken.”

Wil jij als eerste weten wanneer Into the Night op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!