Laatste Nieuws

Interactieve Unbreakable Kimmy Schmidt special op komst

Het verhaal van Unbreakable Kimmy Schmidt is toch nog niet volledig voorbij. Nadat we in januari afscheid namen van de serie met het vierde seizoen gingen er al geruchten dat er mogelijk nog een film komt. Nu is duidelijk geworden dat we inderdaad nog een speciale afsluitende film mogen verwachten.

Kimmy Schmidt

In Unbreakable Kimmy Schmidt keken we vier seizoenen lang mee met Kimmy Schmidt (Ellie Kemper). Ze maakte in het verleden onderdeel uit van een sekte, waardoor ze jarenlang onder de grond heeft geleefd. Als ze gered wordt van een apocalyptische sekte en in New York terecht komt, gaat er een wereld voor haar open. Nooit had ze verwacht deze wereld ooit nog te zien.

Interactieve Unbreakable Kimmy Schmidt-film

Alhoewel de vier seizoenen van Unbreakable Kimmy Schmidt inmiddels bij Netflix te bekijken zijn en de serie klaar is, is Netflix nu met goed nieuws gekomen. In 2020 kunnen we aan de slag met een gloednieuwe interactieve special over Kimmy Schmidt, met rollen voor Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski en Carol Kane. Daarin kunnen kijkers zelf het verloop van het verhaal bepalen. Een officiële releasedatum voor de special is nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer de film van Unbreakable Kimmy Schmidt op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.