Laatste Nieuws

Interactieve finale Unbreakable Kimmy Schmidt heeft releasedatum

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met de finale van Unbreakably Kimmy Schmidt. De serie keert in mei nog één keer terug voor een finale-film. Daarin speel jij als kijker een belangrijke rol, want de film wordt interactief.

Interactieve film

Netflix heeft ervoor gekozen om Unbreakable Kimmy Schmidt een passend slot te geven door een afsluitende film te laten maken. In de serie volgden we jarenlang hoe Kimmy Schmidt opgesloten had gezeten in een bunker. Als onderdeel van een sekte kreeg ze niets mee van de buitenwereld, tot ze op 29-jarige leeftijd als wereldvreemd meisje in New York terechtkwam.

Slot op Netflix

De slotaflevering van Unbreakable Kimmy Schmidt wordt op 12 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Niet alleen zien we daarin Kimmy terug, maar ook haar huisgenoot Titus Andromedon (Tituss Burgess), haar werkgeefster Jacqueline Voorhees (Jane Krakowski), Carol Kane en Jon Hamm. Daarnaast is er ook een speciale rol voor Daniel Radcliffe. In de interactieve film bepaal jij zelf hoe het verhaal afloopt. Komt ze op tijd voor haar eigen bruiloft of wordt het één grote oorlog?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?