Laatste Nieuws

Indrukwekkende natuurdocumentaire Our Planet onderweg naar Netflix

De indrukwekkende natuurdocumentaire Our Planet is onderweg naar Netflix. Vanaf 5 april kunnen we de nieuwe serie op Netflix verwachten en inmiddels is een trailer verschenen. Alleen die trailer al laat indrukwekkende beelden zien.

Our Planet

Our Planet is een nieuwe natuurdocumentaire van Netflix. De laatste jaren verschenen al heel wat natuurdocumentaires, maar die van Netflix is anders dan veel andere documentaires uit hetzelfde genre. Voor dit ambitieuze project is namelijk gefilmd in meer dan vijftig landen en de documentaire zou dan ook nog nooit vertoonde beelden bevatten van wilde dieren en hun leefomgevingen. In sommige gevallen wordt zelfs besproken hoe de klimaatverandering invloed heeft op die leefomgeving.

In de documentaire wordt onder meer ingezoomd op de giganten uit de onderwater-wereld, maar ook bijvoorbeeld op insecten die er alles aan doen om te overleven. Daarnaast worden we in Our Planet meegenomen naar achter de schermen om te zien hoe de documentaire tot stand is gekomen.

Our Planet naar Netflix

Het eerste seizoen van Our Planet bestaat uit acht afleveringen. Alle acht afleveringen worden op 5 april in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Sir David Attenborough is aangesteld om een stem te leveren bij de beelden die we te zien krijgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?