Laatste Nieuws

Inactieve gebruikers worden verwijderd van Netflix

Netflix gaat flink aan de slag om zijn abonnementsbestand op te frissen. De streamingdienst vindt het belangrijk dat alleen actieve gebruikers betalen voor de diensten en daardoor gaan alle inactieve gebruikers binnenkort verwijderd worden.

Abonnementen

Met alle abonnementen die tegenwoordig populair zijn, is het vrij eenvoudig om het overzicht te verliezen. Zo zijn bijvoorbeeld genoeg mensen lid van een sportschool, terwijl ze daar eigenlijk nooit op komen dagen. Netflix wil soortgelijke situaties voorkomen en gaat aan de slag om abonnementen van inactieve gebruikers te stoppen.

Jaar of langer

Alle gebruikers die al een jaar of zelfs langer niets via Netflix hebben gekeken, kunnen binnenkort een e-mail van Netflix verwachten met een waarschuwing. Wanneer daar niet op gereageerd wordt, wordt het abonnement stopgezet en stopt Netflix met het innen van betalingen. Wil je daarna alsnog je account terug, dan is dat gelukkig wel nog mogelijk. Netflix bewaart de gegevens tenslotte tot tien maanden na het beëindigen van het abonnement.