Laatste Nieuws

Ideeën voor Emily in Paris seizoen 2 liggen al klaar

Netflix plaatste begin oktober het eerste seizoen van Emily in Paris online. De romantische dramaserie nam ons mee naar Parijs waar Emily Cooper (Lily Collins) sinds kort woont voor haar werk. De reeks werd met gemengde reacties ontvangen en scoorde op IMDb een knappe 7,3. Of er ook een vervolg komt, is echter nog even afwachten. Al blijkt de maker wel ideeën klaar te hebben liggen.

Avontuur in vreemd land

Emily staat voor een nieuw avontuur in een vreemd land. Ze verruilt Amerika voor Frankrijk. In Parijs gaat ze aan de slag bij een marketingbedrijf. Daar wordt ze echter niet met open armen ontvangen. De cultuurverschillen blijken groot te zijn en Emily zal er alles aan moeten doen om zich staande te houden in een land waar ze niet eens de moedertaal spreekt.

Emily in Paris seizoen 2 op Netflix

Netflix zal moeten bepalen of er een tweede seizoen wordt besteld van Emily in Paris. Maker Darren Star, ook bekend van onder meer Younger en Sex and the City, blijkt al wel plannen te hebben voor een vervolg. “In het tweede seizoen zal ze meer deel uitmaken van de wereld waarin ze leeft. Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. Ze zal wat meer voet aan de grond krijgen, ze leeft nu echt daar”, gaf Star te kennen aan Oprah Magazine.

In een eventueel tweede seizoen zal de cultuurshock dan ook niet echt meer naar voren komen. Mocht Netflix een tweede seizoen bestellen, dan is het de bedoeling dat de cast uit seizoen 1 terugkeert. In de komende weken moet blijken of er een seizoen 2 wordt besteld.

Wil jij als eerste weten wanneer Emily in Paris seizoen 2 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?