Laatste Nieuws

How To Get Away With Murder seizoen 6 besteld

Het verhaal van How To Get Away With Murder gaat verder. ABC heeft een zesde seizoen besteld van de reeks met Viola Davis in de hoofdrol. In de afgelopen jaren groeide de serie uit tot een grote hit, maar toch was er onduidelijkheid ontstaan over het voortbestaan van de reeks. Nu is aan alle geruchten een eind gemaakt door het bestellen van een zesde seizoen.

Groot succes

How To Get Away With Murder is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes in de Verenigde Staten. De serie ging in 2014 van start bij ABC en de rechten voor wereldwijd streamen werden een jaar later gekocht door Netflix. Sindsdien kunnen we jaarlijks aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks.

Toch ontstond er onduidelijkheid over de toekomst van How To Get Away With Murder. Shonda Rhimes, de maker van de succesvolle reeks, is in 2017 exclusief aan de slag gegaan voor Netflix. Dat leek voor grote problemen te zorgen voor ABC, maar inmiddels is duidelijk geworden dat dat niet het geval is. Haar productiehuis gaat gewoon door met de series die al liepen voor de exclusieve samenwerking met Netflix.

How To Get Away With Murder seizoen 6 op Netflix

ABC heeft een zesde seizoen besteld van How To Get Away With Murder. Het is echter nog onduidelijk wanneer we dat seizoen van de serie over de onverschrokken advocate Annalise Keating op Netflix mogen verwachten. Ook heeft Netflix nog geen officiële uitspraken gedaan over de release van seizoen 5 op zijn streamingdienst. Door naar het verleden te kijken lijken we echter rekening te moeten houden met januari 2020.

Wil jij als eerste weten wanneer How To Get Away With Murder seizoen 5 en 6 verschijnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.