Laatste Nieuws

Hotel Beau Sejour krijgt tweede seizoen

De succesvolle thrillerserie Hotel Beau Sejour zal terugkeren voor een tweede seizoen. De serie van de VRT is een groot succes en werd aangekocht door Netflix. Hotel Beau Sejour is dan ook wereldwijd te zien via de streamingdienst en nu komen er dus nieuwe afleveringen.

Jong meisje wordt vermoord

Momenteel wordt er gewerkt aan het scenario en de planning is om volgend kalenderjaar de opnames te gaan draaien. Waar het vervolgverhaal precies over zal gaan is dan ook nog niet bekend. In Hotel Beau Sejour leerden we Kato Hoeven kennen. Het jonge meisje werd vermoord en daarop begon de zoektocht naar de dader. De serie is speciaal, omdat we dat aan de hand van Kato doen.

Keert Kato terug in Hotel Beau Sejour seizoen 2?

Na haar dood loopt ze namelijk nog altijd rond en sommige mensen kunnen haar zien. Ze weet alleen niet meer wat er precies gebeurd is en zo begon dan ook de zoektocht naar de waarheid. Pieter van Huyck van het productiehuis laat in Het Nieuwsblad weten dat pas door het succes besloten is een vervolg te maken. “Qua concept hielden we er wel rekening mee, maar in het eerste seizoen zitten geen verhaallijnen die op een vervolg mikken. Er is een idee voor een vervolg, maar het scenario bevindt zich nog in zijn kinderschoenen. We gaan lessen trekken uit het eerste seizoen en hard ons best doen om beter te doen.” Ook is het onduidelijk of Kato terug zal keren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?