Laatste Nieuws

Horrorfilm met Kiernan Shipka (Sabrina) onderweg naar Netflix

Netflix heeft de trailer naar buiten gebracht van de nieuwe horrorfilm The Silence. De film wordt vergeleken met A Quiet Place omdat het verhaal wat overeenkomsten biedt. In The Silence is een hoofdrol weggelegd voor Kiernan Shipka, bekend uit Chilling Adventures of Sabrina.

Horrorfilm
Netflix is druk bezig om zijn horroraanbod verder uit te breiden. Met The Silence heeft de streamingdienst een nieuwe film te pakken. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tim Lebbon en heeft overeenkomsten met A Quiet Place. In The Silence draait het om dodelijke wezens die geluid gebruiken om op mensen te jagen.

Als Ally Andrews (Kiernan Shipka) samen met haar ouders vlucht naar een afgelegen schuilplaats, krijgen ze te maken met een duistere sekte. Die sekte wil gebruik maken van de verscherpte zintuigen van Ally die ze heeft getraind sinds ze op haar dertiende doof werd.

The Silence op Netflix

The Silence is onderweg naar Netflix. De film wordt op 10 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix en naast de rol van Shipka zijn er rollen weggelegd voor Stanley Tucci, Miranda Otto (ook uit Sabrina) en John Corbett (To All The Boys I’ve Loved Before). Een eerste trailer van de film bekijk je nu hieronder.

Bekijk de trailer van The Silence

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?