Laatste Nieuws

Hoofdrolspeler verklapt komst derde seizoen You

Fans van You mogen zich opmaken voor de komst van een derde seizoen. Terwijl het tweede seizoen van de reeks inmiddels drie dagen te bekijken is op Netflix, heeft Penn Badgley per ongeluk verklapt dat er ook een derde seizoen komt. Dat deed hij in een interview met Entertainment Tonight.

Verspreking

Penn Badgley nam in het interview uitgebreid de tijd om het tweede seizoen te bespreken. Zo liet hij zich onder meer uit over de grote verandering van een personage. Vervolgens zegt hij per ongeluk: “Ik denk in het derde seizoen…” Badgley probeert zich nog te redden, maar één ding is duidelijk: we mogen ons opmaken voor een derde seizoen. “Ik weet er niets van, ik weet echt niets over het derde seizoen.”

De hoofdrolspeler geeft aan niet de persoon te zijn die het derde seizoen officieel mag aankondigen, maar weet wel wat hij wil zien in seizoen 3. Joe Goldberg moet gestraft worden. “Wat betekent dat? Moet hij de gevangenis in? Of betekent het dat hij dood moet? Ik weet het niet.”

You seizoen 3 op Netflix

Logischerwijs is er nog niets bekend over een release van You seizoen 3 op Netflix, maar toch lijken we al een voorzichtige schatting te kunnen doen wat betreft een releasedatum. Zo verscheen het eerste seizoen op 26 december 2018 en volgde precies een jaar later het vervolg. Een eventueel derde seizoen kunnen we mogelijk op 26 december 2020 op Netflix verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als You seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?