Laatste Nieuws

Hoofdrolspeler Trace verlaat Chesapeake Shores

Een zwarte dag voor de fans van Chesapeake Shores. Acteur Jesse Metcalfe heeft namelijk besloten om te stoppen met de serie. Het vijfde seizoen wordt de komende maanden opgenomen en daarin zal Trace Riley, het personage dat Metcalfe speelt, afscheid nemen.

Verhaallijn wordt wel afgerond

Het goede nieuws is wel dat de makers van Chesapeake Shores de kans krijgen om het verhaal van Trace af te ronden. Het personage zal uit de serie worden geschreven, maar wel met een afgeronde verhaallijn. In de eerste afleveringen van seizoen 5 is Trace dan nog ook te zien, daarna is het over en uit.

Wat moet Abby nu doen?

Daarmee is één ding zeker… ze leefden nog lang en gelukkig zal niet opgaan voor Abby O’Brien en Trace Riley. De jeugdliefde van de twee bloeide bij de terugkeer van Abby naar huis weer op, maar nu komt daar dus definitief een einde aan. Hoe dit zal gebeuren? Dat zal in de zomer blijken. Het vijfde seizoen wordt momenteel opgenomen en in de zomer verwacht op zowel Hallmark (Verenigde Staten) als Netflix (België).

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?