Laatste Nieuws

Hoofdrol Toni Collette in Pieces Of Her van Karin Slaughter

Toni Collette heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe Netflix-serie van Pieces of Her. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Karin Slaughter, ook wel bekend onder de naam Gespleten, en telt acht afleveringen.

Toni Collette

Netflix heeft één van de hoofdrollen bekendgemaakt voor de Netflix-serie Pieces of Her. Toni Collette heeft de rol te pakken van moeder Laura. Recent was de actrice nog te zien in Unbelievable als detective Grace Rasmussen. Daarnaast heeft ze ook rollen gehad in Wanderlust en Little Miss Sunshine.

Pieces of Her op Netflix

Pieces of Her speelt zich af in een slaperige stadje in Georgië. Andre Cooper (Andy) heeft altijd gedacht dat ze uit een normaal gezin kwam, maar dat verandert als er iets raars gebeurt op haar 31ste verjaardag. Zij en haar moeder raken betrokken bij een schietpartij waarbij drie doden vallen. Haar moeder blijkt grote geheimen met zich mee te dragen en Andy gaat op avontuur om ze te ontdekken.

Een releasedatum voor Pieces of Her op Netflix is nog niet bekend. Wel is al duidelijk dat Charlotte Stoudt, eerder verantwoordelijk voor Homeland en House of Cards, aan het script heeft gewerkt. Ook vormt zij samen met Lesli Linka Glatter en Bruna Papandrea het team uitvoerend producenten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?