Laatste Nieuws

Hoofdrol Ozark-actrice Julia Garner in eerste Netflix-serie Rhimes

De eerste serie van Shonda Rhimes is onderweg naar Netflix. De maakster is al bekend van titels als How to Get Away with Murder en Scandal, maar is tegenwoordig exclusief aan het werk voor Netflix. Langzamerhand wordt er steeds meer bekend over haar eerste titel genaamd Inventing Anna. Zo speelt Julia Garner, bekend van haar rol als Ruth in Ozark, de hoofdrol.

Julia Garner

Julia Garner heeft de hoofdrol te pakken in Inventing Anna. Haar leerden we de laatste jaren voornamelijk kennen van haar rol in Ozark, al had ze ook een rol te pakken in onder meer The Americans en Dirty John. In Ozark vertolkte ze de rol van Ruth Langmore, een rol die ze zo goed invulde dat ze er zelfs een Emmy Award voor won.

Inventing Anna op Netflix

Binnenkort is Julia Garner te zien in de eerste exclusieve Shonda Rhimes titel op Netflix. Het gaat om Inventing Anna, een tiendelige limited dramaserie waarin het artikel How Anna Delvey Tricked New York’s Party People uit New York Magazine is omgetoverd tot een serie.

Julia speelt de rol van Anna, een raadselachtige vrouw die erin slaagt om rijke mensen in New York geld afhandig te maken. Anna Chlumsky speelt in de serie de rol van een onverschrokken verslaggever die haar licht doet schijnen over de wandaden van Delvey. Naar verwachting komt de serie in 2020 of 2021 op Netflix.