Laatste Nieuws

Homeland seizoen 7 komt in april op Netflix

Het lange wachten is bijna voorbij, want het nieuwe seizoen van Homeland is aangekondigd door Netflix. Het zevende seizoen rondom Carrie Mathison zal in april op de streamingdienst verschijnen.

Strijd met de President

Waar de meeste seizoenen van Homeland een redelijk afgerond verhaal vertelden, was dat in de zesde campagne niet het geval. Het seizoen werd afgesloten met een grote ommezwaai. Waar Carrie als adviseur de nieuwe President Keane ondersteunde, keerde Keane zich volledig tegen haar en alle inlichtingendiensten.

Carrie staat er alleen voor

Inmiddels staat Carrie er dan ook bijna alleen voor. Veel van haar bondgenoten ontvielen haar in de afgelopen seizoenen en Saul Berenson is ook één van de mensen die wordt opgepakt. Uiteindelijk zal ze toch samen met hem de strijd aan moeten gaan tegen Keane.

Voorlaatste seizoen

Homeland seizoen 7 is vanaf 1 april op Netflix te zien. Daarmee is het wachten van ruim een jaar voorbij. Het achtste en laatste seizoen van Homeland zal echter opnieuw enige tijd op zich gaan laten duren. Dit seizoen wordt namelijk pas komend najaar in de Verenigde Staten op Showtime verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?