Laatste Nieuws

Hoe laat verschijnt Orange is the New Black seizoen 7 op Netflix in België?

Hoe laat verschijnt Orange is the New Black seizoen 7 vrijdag op Netflix in België? De slotafleveringen van Orange is the New Black worden op 26 juli in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Maar hoe laat kunnen we aan de slag met de dertien laatste afleveringen van de serie over een vrouwengevangenis?

Orange is the New Black seizoen 7

In de finale-aflevering van seizoen 6 werd al duidelijk dat er heel wat gaat veranderen in het laatste seizoen van Orange is the New Black. Piper Chapman is na dertien maanden gevangenisstraf op vrije voeten en krijgt op weg naar huis een belangrijke vraag van haar broer: “Wat ga je nu doen?” Het zevende seizoen zal ongetwijfeld antwoord geven op die vraag en laten zien hoe het leven van Piper verder gaat buiten de gevangenis.

Ondertussen blijven de andere gevangenen gevolgd worden. Inmates als Nicky Nichols, Red, Taystee en Daya zijn nog niet van hun gevangenisstraf af. Het is de grote vraag hoe het hen vergaat in het slotseizoen van OITNB.

Hoe laat staat Orange is the New Black online

Het zevende seizoen van Orange is the New Black wordt tevens het slotseizoen van de reeks. Sinds 2013 verscheen ieder jaar trouw een nieuw seizoen in de zomerperiode, maar daar komt nu een eind aan. Op vrijdag 26 juli verschijnen voor het laatst dertien nieuwe afleveringen van Orange is the New Black op Netflix.

De afleveringen worden in de Verenigde Staten op klokslag twaalf uur toegevoegd aan het aanbod. In België betekent dat dat we vanaf vrijdagochtend 9 uur aan de slag kunnen met de dertien laatste afleveringen van Orange is the New Black.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?