Laatste Nieuws

Hoe laat verschijnt La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix in België?

Hoe laat verschijnt La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix? Wie graag met het vierde deel van de Spaanse hitserie La Casa de Papel aan de slag wil, hoeft hiervoor niet tot in de nacht wakker te blijven. De afleveringen worden namelijk in de ochtend toegevoegd aan het aanbod en ook het tijdstip is al bekend.

Seizoen 4

Het vierde seizoen van La Casa de Papel gaat ons ongetwijfeld antwoord geven op een belangrijke vraag: Overleeft Nairobi de aanslag op haar leven? Daarnaast gaan we in deel 4 zien hoe de overvallers een nieuwe kans krijgen om hun plan tot succes te brengen. Tokio en Rio slaagden er tenslotte in om een legertank op te blazen. Ook is het de vraag hoe het nu verder moet nu El Professor denkt dat Lissabon geëxecuteerd is.

Hoe laat verschijnt La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix in België?

Hoe laat verschijnt La Casa de Papel seizoen 4 op Netflix in België? Gelukkig weten we al hoe laat het complete vierde seizoen van La Casa de Papel wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Voor de release van Netflix Originals wordt namelijk rekening gehouden met de tijd in de Verenigde Staten.

Dat houdt in dat zodra het in Amerika middernacht is, de afleveringen worden gelanceerd. In België betekent dat dat we onze wekker kunnen zetten. Vanaf vrijdag 3 april om 09.00 uur zijn alle afleveringen namelijk te bekijken op Netflix.

Bekijk de trailer van La Casa de Papel seizoen 4