Laatste Nieuws

Hoe laat verschijnt La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix in België?

Hoe laat verschijnt La Casa de Papel seizoen 3 vrijdag op Netflix in België? Het Spaanse avontuur gaat verder nadat de bende is gevonden. Ze moeten opnieuw toeslaan en dat doen ze niet voor het geld.. maar om een punt te maken! Maar hoe laat verschijnen alle episodes eigenlijk op Netflix?

La Casa de Papel seizoen 3

Om je geheugen kort op te frissen, waar was La Casa de Papel ook alweer gebleven. Het verhaal leek aardig afgerond te zijn, want de groep had hun missie volbracht. De kraak, al was er natuurlijk van alles onderweg misgegaan, was geslaagd. De leden van de groep gingen allemaal hun eigen weg, maar het ging mis.

Rio wordt gevonden en gevangen genomen. De groep moet dan ook proberen om hem te bevrijden, maar daar laten ze het niet bij. El Professor wil keihard terugslaan door een nieuwe kraak te zetten. Daarvoor heeft hij ook een aantal nieuwe bendeleden weten te strikken.

Hoe laat staat La Casa de Papel seizoen 3 online

Het derde seizoen van La Casa de Papel speelt zich voornamelijk af in Madrid. Op vrijdag 19 juli is het zover en kunnen we alle afleveringen van het derde seizoen zien. Het goede nieuws daarbij is ook nog eens dat het al bekend is gemaakt dat er een vierde seizoen komt én de opnames daarvan al bezig zijn.

Op klokslag twaalf uur Amerikaanse tijd wordt het volledige derde seizoen gelanceerd. Dat wil zeggen dat La Casa de Papel seizoen 3 in België vanaf vrijdagochtend 9 uur te zien zal zijn. Seizoen 3 bestaat uit acht afleveringen, dus wie er gelijk voor gaat zitten kan het hele seizoen nog dezelfde dag gekeken hebben.