Laatste Nieuws

Hoe laat verschijnt 13 Reasons Why seizoen 3 op Netflix in België?

13 Reasons Why Netflix

Hoe laat verschijnt 13 Reasons Why seizoen 3 op Netflix in België? Fans hebben lang uitgekeken naar het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why en nu is het bijna zover. Vanaf vrijdag 23 augustus kunnen we aan de slag met nieuwe afleveringen van de reeks. Al in de ochtend worden de afleveringen toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Hannah Baker en Bryce Walker

13 Reasons Why vertelde in eerste instantie het verhaal van Hannah Baker. Toen zij het leven niet meer zag zitten, besloot ze cassettebandjes op te nemen met de dertien redenen waarom ze zichzelf van het leven beroofde. Alle betrokken jongeren kregen de bandjes te horen, waaronder Clay, Jessica en Justin. In het tweede seizoen draaide het om het verwerken van Hannah’s dood en stond de rechtszaak tegen de school centraal.

In het derde seizoen worden de scholieren alweer geconfronteerd met het volgende verschrikkelijke drama. Bryce Walker is vermoord. Zijn moeder heeft dit seizoen maar één doel: erachter komen wie verantwoordelijk is voor de dood van haar zoon. De spanningen rondom de zoektocht naar de dader eisen zijn tol.

Hoe laat verschijnt 13 Reasons Why seizoen 3 op Netflix in België?

Hoe laat verschijnt 13 Reasons Why seizoen 3 op Netflix in België? Voor Originals heeft Netflix een vaste toevoegtijd. Daardoor valt nu al te zeggen dat de dertien afleveringen van 13 Reasons Why seizoen 3 vanaf 9 uur ’s ochtends te bekijken zijn op Netflix in België. De streamingdienst houdt voor het toevoegen van de Original-titels namelijk klokslag twaalf uur Amerikaanse tijd aan.