Laatste Nieuws

Hoe laat staat The Crown seizoen 3 op Netflix in België?

Hoe laat staat The Crown seizoen 3 op Netflix in België? Netflix heeft aangekondigd dat we op zondag 17 november aan de slag kunnen met het derde seizoen van The Crown. Al in de ochtend worden de nieuwe afleveringen in één keer toegevoegd aan het aanbod.

The Crown

In het derde seizoen van The Crown worden we meegenomen naar de tijd van de Koude Oorlog paranoia. We zien de uitbundigheid van de jaren ’60 en de kater van de jaren ’70. Elizabeth komt in een snel veranderende wereld terecht. Daarbij is ook een compleet nieuwe cast ingevlogen met Olivia Colman in de rol van hare majesteit.

Hoe laat staat The Crown seizoen 3 op Netflix in België?

Het derde seizoen van The Crown wordt op zondag 17 november in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Maar hoe laat mogen we The Crown seizoen 3 op Netflix in België verwachten? De streamingdienst maakt voor zijn Originals gebruik van een vast releasetijdstip.

Afleveringen worden namelijk middernacht in Amerika toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Dat wil zeggen dat we in België vanaf 9 uur ’s ochtends naar The Crown seizoen 3 op Netflix kunnen kijken.