Laatste Nieuws

Hoe laat staat El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix in België?

Hoe laat zal El Camino: A Breaking Bad Movie te zien zijn op Netflix in België? De langverwachte film is een vervolg op de serie Breaking Bad en wordt wereldwijd in één keer gelanceerd door Netflix. We zullen wel moeten wachten tot het ook in de Verenigde Staten vrijdag 11 oktober is geworden.

Inzoomen op Jessie Pinkman

Vijf seizoenen lang volgden we de avonturen in Breaking Bad van Walter White. De doodzieke man wil voor zijn gezin zorgen en besluit om snel geld te gaan verdienen met drugs. Hij krijgt daarbij hulp van Jessie Pinkman. Maar hoe is het na Breaking Bad verder gegaan met Pinkman? Dat is de grote vraag die in El Camino: A Breaking Bad Movie zal worden beantwoord.

Jarenlang waren er geruchten over een vervolg, begin dit kalenderjaar kwam er de bevestiging dat er gewerkt werd aan een film. Het bleef vervolgens stil tot na de zomer. Op eens kwam er vrijwel vanuit het niets het bericht dat El Camino: A Breaking Bad Movie op 11 oktober zou gaan verschijnen.

Hoe laat komt El Camino: A Breaking Bad Movie op Netflix

Maar hoe laat zal El Camoni: A Breaking Bad Movie daadwerkelijk verschijnen op Netflix in België? De film is voor vrijdag 11 oktober gepland en daarbij houdt de streamingdienst zich altijd aan de Amerikaanse tijdszone.

Daardoor is het voor ons in België iets langer wachten. Om twaalf uur ‘s-nachts is het raak in de Verenigde Staten. Dat wil zeggen dat El Camino: A Breaking Bad Movie in België verschijnt om negen uur in de ochtend. Het wordt dus je wekker zetten wil je gelijk als één van de eersten zien hoe het verder gaat met Jessie Pinkman.