Laatste Nieuws

Hier gaat Ozark seizoen 2 over: Marty en Ruth worden closer

Marty en Ruth Ozark Netflix

Jason Bateman heeft de eerste informatie vrijgegeven over het tweede seizoen van Ozark. De thrillerserie met Bateman in de hoofdrol als Marty Byrde was in 2017 de zomerhit, wanneer het tweede seizoen verschijnt is nog altijd niet bekendgemaakt. Wel is er nu dus alvast wat info bekend.

Marty en Ruth worden closer…

Marty moest in het eerste seizoen Chicago verlaten om in het uitgestorven Ozark vijftig miljoen dollar zien wit te wassen. De jonge en ambitieuze Ruth Langmore werd zijn partner in crime, aangezien de vrouw van Marty van hem vervreemde. Ruth is een meisje van de straat en leert snel. Tijdens het Netflix FYSee Event sprak Bateman over de relatie tussen Marty en Ruth.

…tot haar vader vrijkomt

“De wederzijdse belangen worden groter en daardoor komen ze steeds dichterbij elkaar te staan. Zowel in zakelijke uitdagingen, als oprechte genegenheid die er voor elkaar ontstaat. Niet op een romantische manier, maar ze zien elkaar als goede mensen die het gevolg zijn van omstandigheden.” Heeft Marty een drugskartel in zijn nek, Ruth heeft een gewelddadige vader in de gevangenis. Die komt echter vrij tijdens het tweede seizoen en zal een aanzienlijke rol van spelen.

Veel familieconflicten

De focus in het tweede seizoen van Ozark zal ook dieper induiken op de persoonlijke situaties. “De snelheid van de serie blijft langzaam, tot zal er veel gebeuren. Vooral veel familieconflicten.” Daarbij komt niet iedereen ongeschonden uit de strijd, want er zal minimaal één begrafenis plaatsvinden. Om wie dit gaat is uiteraard nog niet bekendgemaakt.

Wil jij als eerste weten wanneer Ozark seizoen 2 verschijnt op Netflix? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!