Laatste Nieuws

Heugelijk nieuws: Vierde én vijfde seizoen voor Virgin River

Goed nieuws voor de fans van Virgin River. De serie is een grandioos succes op Netflix en blijkt nog lang niet ten einde te komen. USA Today is er namelijk achter gekomen dat Virgin River meteen is vernieuwd voor een vierde en vijfde seizoen. Dat betekent dat er nog lang geen einde komt aan de avonturen van Jack en Mel.

Veel vragen

Dat Virgin River terugkeert voor een vierde seizoen, is goed nieuws. Aan het einde van het derde seizoen bleven we tenslotte achter met veel vragen. Het seizoen stopt op het moment dat Mel opbiecht dat ze zwanger is. Ze betwijfelt echter of Jack wel de vader is. In het vierde seizoen komen we er ongetwijfeld achter wie de vader is van de baby van Mel.

Daarnaast verkeren we ook rond de andere personages in onzekerheid. Zo werd Brady beschuldigd van het neerschieten van Jack, maar is hij wel echt de dader? En hoe moet het nu verder met Christopher en Preacher? En hoe komt Hope uit het zware ongeluk? Die vragen gaan gelukkig beantwoord worden in het vierde seizoen.

Virgin River seizoen 4 op Netflix

Een releasedatum voor het vierde seizoen van Virgin River is nog niet bekendgemaakt. Gezien de opnames echter al in volle gang zijn, valt het niet uit te sluiten dat de nieuwe afleveringen eerder komen dan gedacht. Het blijft echter afwachten tot Netflix daar officiële uitspraken over doet. Voor nu mogen we ons verheugen op een vierde én vijfde seizoen van Virgin River.

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Wil jij als eerste weten wanneer Virgin River seizoen 3 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?